Damak Çatlatan Düzce Yemekleri – Düzce Mantısı / Cracking the Palate Open Düzce Dishes – Düzce Piero
26 Şubat 2021
Damak Çatlatan Düzce Yemekleri – Düzce Mantısı Bereketli Düzce topraklarında yetişen kaldırik, ısırgan , kazayağı otlarına: fındık ve ceviz ve kıyma eklenerek özel bir mantıyı hemşehrilerimizle paylaştık. Düzce Otları Bereket Festivalinde dereceye girerek lezzetini ispat etmiştir.
Sen hiç Düzce’de Damak çatlatan lezzetler durağında durdun mu ?
Cracking the Palate Open Düzce Dishes – Düzce Pierogi : We shared our fellow countrymen a special pierogi grown in the fertile lands of Düzce with nettle, borage,chenopodium album by adding the hazelnuts, walnuts and minced meat. It’s taste proved by entering a prize in the Düzce Herbs Abundance Festival.
Have you ever stopped at the Cracking the Palate Open Düzce Dishes stop? Don’t stop without stopping in Düzce, Don’t Leave Without Eating Düzce Pierogi